Je moet denken, een student zijn, hoe kan ik er zelfs aan denken om deze vraag te beantwoorden! : p

Wacht even, stop daar, hoewel ik hetzelfde denk, waarom zat ik bij mijn vader die zijn bedrijf sinds 3 decennia drijft en de kerels vertrouwt, deze tips die ik je hier zal presenteren, zullen je veel helpen als je zweert bij Het en vooral wanneer deze voortkomen uit ervaring.

Dus hier gaan we, BESTE BEDRIJFSTIPS (van ervaren zakenman)

1.Patience – Blijf bij dit woord en volg het religieus. Of u uw nieuwe bedrijf start of er zelf een bestuurt. Het punt is dat je consistent moet zijn, overal moet je geduldig zijn, blijf kalm en verlies nooit de hoop. In elk bedrijf is het tijd wanneer het te hoog of te laag wordt, je moet geduldig en hetzelfde zijn in elke fase, want dat is wat de belangrijkste reden wordt waarom je door een fase van je bedrijf en in je leven komt ook.

Relatie – oké, dus hier heb ik het niet alleen over zakelijke relaties, het is iets wat je niet kunt negeren, maar onderhoudt persoonlijke relaties met je zakenrelaties, beide moeten worden gecombineerd, vraag je klanten hoe zijn ze in het leven? Vraag hen naar hun welzijn omdat het een persoonlijke relatie creëert die lang zal duren en een langdurige impact zal hebben.
Vermenigvuldig uw geld – ja, belangrijker nog, blijf uw geld vermenigvuldigen, probeer een nieuw bedrijf te starten met uw bestaande.
Wees consistent – het belangrijkst – Consistentie is de sleutel tot succes, je moet consistent zijn en of het het laagste punt in je bedrijf is, of het hoogste, gewoon hetzelfde tempo en dezelfde houding aanhouden en ik weet zeker dat je wilt komen door iets
Hardwerk – Het is de sleutel, wees gelukkig, geloof in jezelf, geloof in het werk van je ideeën je talent en blijf lopen, je zult zeker al je doelen bereiken.
En tot slot zijn er nog zoveel meer tips, tot in het oneindige na 30 jaar ervaring, maar zeker als je wilt en nodig hebt, zal ik je nog veel meer tips geven zoals deze :).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here